Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

Продължавайте в същия дух да поддържате този единствен по рода си сайт за запознанства
Запознах се със страхотна жена

Здравейте, Екип на сайта Сериозни запознанства! Реших да Ви пиша това писмо, защото мисля, че се запознах със страхотна жена на моята възраст!
След като си разменихме съобщения чрез Вашият сайт, ние се видяхме и на живо и се харесахме! Пиша Ви това писмо, защото намеренията ми към въпросната жена са напълно сериозни, както и нейните към мен!
Много се радвам, че се срещнахме чрез Вашия сайт. Благодаря Ви, че Ви има и безкрайни благодарности! Продължавайте в същия дух да поддържате този единствен по рода си сайт за запознанства, защото той е много различен и наистина има сериозни хора тук!
Няма друг такъв сайт като Вашият!
Едно голямо "БЛАГОДАРЯ"

В. от Бургас

открих човека който дълго търсих
Пожелавам Ви много успехи и повече щастливи потребители които да открият чрез Вас любовта

Искам да изкажа благодарността си към този сайт, защото чрез него открих човека който дълго търсих.
Ако трябва да съм честна, бях доста скептична към сайтовете за запознанства. В интернет има всякакви хора, често повечето от тях играят роли или само търсят забавление. Но както вече написах "има всякакви хора"... смятам че именно в дигиталното пространство човек не е ограничен от време и пространство и има по-голямата възможност да открие "правилния човек".  Важното е да не се отказва.
Преди повече от година и аз исках да срещна човека до мен, създадох профил във Вашия сайт и сега съм много щастлива, защото намерих човека който ми дава обичта и вниманието от които имах нужда. Искрено Ви благодаря и пожелавам на всички да успеят да срещнат половинката за тях.

Благодаря още веднъж за това, че Ви има
Вие сте страхотни!

Уважаем екип на serioznizapoznanstva.com, Желая да изразя своето щастие, защото аз срещнах най-прекрасната жена на света за мен точно тук. Желая също така да Ви БЛАГОДАРЯ, да, думата е написана правилно с главни букви. Благодаря на целия екип и на всички, които стоят зад идеята и support-а на този страхотен сайт, благодаря Ви искрено. Продължавайте напред и се гордейте, защото Вие спомагате за това хората да бъдат щастливи, а по-благородна постъпка няма. 

П. П.
Благодарение на вас намерих моята половинка

Здравейте.Искам да ви благодаря,че ви има.Благодарение на вас намерих жената която търсих и съвсем скоро ще сключваме брак.Писах на доста жени но някои не ми отговаряха въобще,и ми беше чудно защо са тука,някои ми отговаряха но до някъде или имаха големи претенции.Преди да намеря жената за която,ще се женя си писах със една друга дама почти три месеца,но тя реши да се върне при бившия си приятел,и не можахме да се видим.Но сега съм безкрайно щастлив,че благодарение на вас намерих човека който съм търсил винаги.

Още един път ви благодаря много.

Х. Д.
Благодарност и признателност за направеното от вас, за добре реализираната идея да помагате на хора, които търсят или са готови за нови стъпки в живота си, за нови искрени запознанства и сериозни връзки

Скъпи приятели, искам да отправя благодарност и признателност за усилията и добрата реализация на целия ви екип в съществуването на този сайт, във възможностите които предлагате за нас търсещите близки хора и нови връзки. Аз не зная дали намерих чрез вас половинката си, но успях да се докосна до същинската идея за сближаване и споделяне и съм изключително доволна, че получих този шанс с ваша помощ.
Желая ви здраве, успех и много споделено щастие от вашите участници.

Р.
В този сайт се запознах с жената, която обикнах истински

Здравейте!
Благодарение на сайта Ви намерих жената, която винаги съм търсил, вече нямам нужда от този профил и поради тази причина, желая той да бъде изтрит. В този сайт се запознах с жената, която обикнах истински и в която видях всичко това, което съм търсил - обич, приятелство и уважение. С нея се чувстваме като едно цяло, отскоро живеем заедно и се чувстваме много щастливи! Благодаря Ви за предоставената възможност. Пожелавам успех на сайта! Поздрави!

Човека, с когото бих прекарала живота си !

Здравейте,
Пиша Ви с молбата да изтриете профила ми във Вашия сайт, тъй като благодарение на него срещнах човека, с когото бих прекарала живота си и нямам нужда вече от профила. Благодаря Ви!

от София
В.

Здравейте, екип на Сериозни запознанства! Много съм щастлива, че благодарение на Вас съществува този прекрасен сайт, в който срещнах своята голяма любов!

от София
П.

Благодаря много, че ви има! Чрез сайта открих не само човекът, който все съм търсил, но открих и приятели. Това е съкровище. Може би богатства. Състояния.

Ясен
Поздравявам Ви за умело и градивно-създадения сайт!

Благодаря Ви много!
Сайтът Ви е много хубав, с реални профили.
В този сайт срещнах момичето, заради което пожелах да се запиша.

В тази връзка искам да Ви поздравя за умело и градивно създаденият сайт!
С най-добри пожелания!

Ясен Божилов