Профилите в сайта, нарушили Политиката ще се изтриват

Поради зачестилите оплаквания от потребители на Сериозни Запознанства спрямо вулгарно, грубо и просташко поведение от страна на конкретни профили, бихме искали да информираме всички потребители, че :

- грубото и арогантно поведение, както и обидите към потребители на сайта са недопустими - ние не задължаваме всички потребители да се харесват, но добрият тон и културното поведение в сайта са наши основни приоритети

- Сериозни Запознанства не е сайт за забавление, убиване на времето и търсене просто на секс - тук ценим хората, търсещи своя партньор, а не поредната мимолетна връзка. Вулгарните и просташки съобщения не се толерират!

- Сериозни Запознанства е сайт за сериозни връзки и брак, предназначен за хората търсещи своята истинска и безрезервна любов.

 

Потребителите, нарушили гореспоменатото ще бъдат изтрити служебно от сайта от администратор с или без предупреждение. Ако целта Ви е да всявате смут и да дразните потребителите, няма нужда да се регистрирате. Намерете си друго занимание !!!

Всички, които са забелязали някаква нередност в конкретен профил или са били неоснователно атакувани с недопустими съобщения, моля да пишат на контактния ни мейл. 

Сериозни Запознанства не отговаря за поведението на потребителите в сайта, но при нарушение ще реагираме.

 

Дали все още я има Любовта? Дали хората са станали меркантилни и са загубили човешкия си облик? Дали гневът и агресията не пораждат поведението на "избиване на комплекси"? Всичко зависи от нас самите.

Сериозни Запознанства е една благородна кауза. Ние искрено вярваме, че любовта съществува и всеки от нас може да стане по-добър, по-усмихнат, по-уверен, когато се чувства обичан и дарява истинска, безрезервана обич, когато има до себе си човек, с когото да мечтаят заедно.

 

С най-добри пожелания,

Валентина Стоянова 
Главен администратор Сериозни Запознанства

 

 • Plamen

  Възраст: 38г.
  Град: Плевен
  Мъж, който търси жена
 • Момчил

  Възраст: 34г.
  Град: Велико Търново
  Мъж, който търси жена
 • Веселин Стоянов

  Възраст: 56г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • димитър

  Възраст: 49г.
  Град: Пазарджик
  Мъж, който търси жена
 • Veselia

  Възраст: 23г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • Terry Archer

  Възраст: 37г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • stefan antonov

  Възраст: 50г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • Penko Penchev

  Възраст: 49г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена