Формата за контакти е за всички, които НЕ са регистрирани в СЕРИОЗНИ ЗАПОЗНАНСТВА.

 

Молим преди да ни пишете да прочетете следните ни препоръки :

 

За да можем съдействаме, молим потребителите на сайта да ни пишат САМО от контактния си мейл адрес (мейл адресът, който са посочили при регистрацията си), а не от други свои мейл адреси. Ако поради някаква причина, не ползвате или няма да ползвате даден мейл адрес, асоцииран с Вашия профил тук, моля корегирайте го от меню Промяна на личните данни или се свържете с нас, като ни напишете потребителското си име.

 

Всички потребители, които не са сигурни в данните си за вход в профила или са ги забравили : молим да ползват опцията Забравена парола.

 

За нови снимки  : срокът за преглед от администратор е до 5 дни от качването на снимката.

За нови активирани профили : срокът за преглед от администратор е до 5 дни от качването на първата профилна снимка.

Непълни профили (без попълнени основните полета За мен и За партньора в профила и/ или без качена поне 1 профилна снимка, която е с добро качество, не е обработена на програма и на която се вижда сравнително ясно лицето) не се преглеждат от администратор. Ако потребителят не попълни профила си в срок, системата ни го изтрива автоматично.

 

Молим всички нови потребители :

- първо, да активират профила си от мейла, който им изпращаме веднага след регистрацията (молим да проверите и Спам папката си, ако писмото е попаднало там; в противен случай системата ни ще Ви откаже достъп до профила)

- второ, да попълнят профила си, ако не са го направили по време на регистрацията

- трето да качат поне 1 своя ясна и актуална снимка, ако не са го направили по време на регистрацията

- да имат търпението да прегледаме профила (профилите и снимките се преглеждат само от администраторите ни, а не автоматично със скрипт), срокът е до 72 часа.

 И ако след това, все още не сме одобрили профила, да се свързват с нас.

 

Благодарим Ви за разбирането, за това, че сте отделили от времето си да прочетете всичко това и за проявеното търпение !

  

В случай, че имате въпроси/ проблеми с функциите в сайта, както и ако имате предложения той да стане по-добър, моля пишете ни на имейл : support@serioznizapoznanstva.com

За въпроси относно предстоящи събития Запознанства на живо моля пишете на имейл : subitia@serioznizapoznanstva.com

 

Желаем на всички наши потребители да открият своя истински партньор, с когото да изградят красиви и споделени сериозни отношения и да бъдат истински обичани, уважавани и ценени !