Формата за контакти е за всички, които НЕ са регистрирани в СЕРИОЗНИ ЗАПОЗНАНСТВА.

 

За да съдействаме, молим потребителите на сайта да ни пишат САМО от контактния си мейл адрес (мейл адресът, който са посочили при регистрацията си), а не от други свои мейл адреси. Ако поради някаква причина, не ползвате или няма да ползвате даден мейл адрес, асоцииран с Вашия профил тук, моля корегирайте го от меню  Промяна на личните данни или се свържете с нас.

 

Всички потребители, които не са сигурни в данните си за вход в профила или са ги забравили, моля да ползват опцията Забравена парола.

Срокът за преглед от администратор на нови снимки и нови активирани профили  е до 72 часа. Благодарим Ви за търпението !

Непълни профили (без попълнени основни полета в профила и/ или без качена поне 1 профилна снимка, която е с добро качество, не е обработена на програма и се вижда сравнително ясно лицето) не се преглеждат от администратор. Ако потребителят не попълни профила си в срок, системата ни го изтрива автоматично.

 

В случай, че имате въпроси/ проблеми с функциите в сайта, както и ако имате предложения той да стане по-добър, моля пишете ни на имейл : support@serioznizapoznanstva.com

За въпроси относно предстоящи събития Запознанства на живо моля пишете на имейл : subitia@serioznizapoznanstva.com