Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

 1      

Продължавайте с тази благородна кауза!

Намерихме се с моята любима

Здравейте!Преди време се регистрирахме във вашия сайт за сериозни запознанства и се намерихме с моята любима!Много ви благодарим.......от сърце!Бъдете живи и здрави и продължавайте с тази благородна кауза!

Поздрави!

М. и Л. :) :) :)

Христо М. - Пловдив

Благодаря за това, че правите хората щастливи.

Мислех да пиша по-рано, но все отлагах. Открих своята полловинка вече и съпруга от 3 г. във вашия сайт. Благодаря за това, че правите хората щастливи.

Таня и Йордан

Завъртя ни магията на любовта и щастието!

В този сайт се запознах с мъж в когото се влюбих и намерих в него сродна душа! Вече повече от месец сме заедно и сме неразделни! Завъртя ни магията на любовта и щастието! Намерихме се благодарение на сайта Сериозни запознанства и ви благодарим!

Благодарение на Вас намерих човек, с който много си подхождаме

Благодарение на Вас намерих човек, с който  много си подхождаме и знам, че времето ще го докаже . Смятам да си изтрия профила. Пожелавам Ви всичко най - добро в личен и професионален план! Поздрави!

Не съм вярвала , че мога да срещна толкова истинска и красива любов чрез Интернет

Здравейте! От доста дълго време се каня да Ви пиша. Регистрацията ми е изтрита преди около 4 г. Благодаря за прекрасния сайт ! Точно преди 5 г. тук се запознах с моя бъдещ съпруг. В момента вече сме трима - радваме се на прекрасно момче. Не съм вярвала , че мога да срещна толкова истинска и красива любов чрез Интернет. Пожелавам на целия екип на сайта здраве и успехи.

Нека Вашите потребители да не спират да мечтаят, защото както в приказките, Принцеси и Принцове съществуват и доброто винаги побеждава. :)

С най-добри чувства, В.П.

 1