За Сериозни Запознанства

Сериозни Запознанства е сайтът за сериозни връзки и брак, предназначен за хората търсещи своята истинска и безрезервна любов.

Сериозни Запознанства е за всички, на които им е писнало от неангажиращи връзки и флиртове, за хора, които желаят успешна, истинска, реална и отдаваща връзка, за хора, които все още не са намерили Човека до себе си, с когото да прекарат живота си.

Любовта е като едно цвете и за да порасне и разцъфти му е нужно внимание и грижи.

Сайтът Сериозни Запознанства е провокиран от факта, че интернет запознанствата са много успешни в нашето забързано ежедневие. За съжаление, повечето от нас са свикнали нещата да се случват бързо и когато осъществаването на тяхното желание се забави, се разочароват и оттеглят. Но за да откриеш своя партньор са нужни не само действия, но и вяра, че Той или Тя ще се появи в живота ни. Ние не можем да Ви гарантираме, че точно тук ще се намерите със половинката си, но сайтът е една от чудесните възможности Вашия човек да се появи. Бъдете позитивни и никога не се отказвайте, защото СПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ наистина съществува. Всеки заслужава да открие своята половинка и човекът е най-пълноценен и е самия себе си, когато намери своя партньор.

Сериозни Запознанства е една благородна кауза, защото ние, създателите на Сериозни Запознанства, намерихме любовта на живота си именно в интернет и искаме и вие да я откриете. Чрез сайта хиляди двойки се намериха и това ни дава сила да продължаваме напред.

Сериозни Запознанства не е сайт за забавление, убиване на времето и търсене просто на секс - тук ценим хората, търсещи своя партньор, а не поредната мимолетна връзка. Грубото, арогантното и просташкото отношение, както и обиди към потребители на сайта са недопустими и не се толерират - ние не задължаваме всички потребители да се харесват, но добрият тон и уважението към всеки регистриран в сайта са наши основни приоритети. Сериозни Запознанства не отговаря за поведението на потребителите в сайта, но при нарушение - реагираме.

Ние искрено вярваме, че любовта съществува и всеки от нас може да стане по-добър, по-усмихнат, по-уверен, когато се чувства обичан и дарява истинска, безрезервана обич, когато има до себе си човек, с когото да мечтаят заедно.

 

 


 

 • Трайко

  Възраст: 48г.
  Град: Каблешково
  Мъж, който търси жена
 • Валери Топчийски

  Възраст: 59г.
  Град: Кюстендил
  Мъж, който търси жена
 • Valentino

  Възраст: 58г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • Nikolay

  Възраст: 40г.
  Град: Свиленград
  Мъж, който търси жена
 • Румен

  Възраст: 44г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • Даниел

  Възраст: 54г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • Petar

  Възраст: 45г.
  Град: СОФИЯ
  Мъж, който търси жена
 • Илияна

  Възраст: 37г.
  Град: ПЛОВДИВ
  Жена, която търси мъж