Докато търсиш своята половинка,
не забравяй, че и тя търси теб.

Записани:
Платили:
Свободни места:

Предвид натовареността ни към момента сме преустановили организацията на събитията Запознанства на живо. В случай, че сте оставили Ваши контакти във формата, ще се свържем допълнително с Вас за следващо събитие. 

Сериозни Запознанства организира Запознанства на живо - уикенд за необвързани.

Онлайн платформата ни с регистрация Ви дава възможност да комуникирате с хората, които Ви допадат, да се опознавате и да откривате различията си, да разбирате дали отсрещната страна е Вашия Човек.  В сайта ни има регистрирани и активни над 50 000 потребители и броят им постоянно се увеличава, което може само да ни радва. Благодарим Ви, че сте се доверили на нас ! От малкото съществуване на сайта (4 години и половина) успяхме да съберем над 5 000 двойки !

За всички от Вас, които смятат, че запознанствата трябва да се случват на живо - очи в очи, а не по интернет, организираме събитията Запознанства на живо. Организирахме успешно вече 7 събития в различни градове на страната и събрахме над 200 двойки ! Ние знаем колко е важно за всеки от нас да открие любовта на живота си! До каква дълбочина искате да стигне новата Ви връзка – брак, връзка на семейни начала или просто приятна сериозна връзка - зависи само от Вас!

Сериозни Запознанства е една благородна кауза. Иска ми се всеки от нас да стане по-добър, по-усмихнат, по-уверен, независимо че нещата около нас не са розови. А според мен, човек става по-добър, когато се чувства обичан и дарява истинска, безрезервана обич.  Иска ми се ценностите в една връзка да бъдат запазени. Иска ми се да виждам повече позитивни личности, а не песимисти, отчаяни и лишени от мечти хора. Независимо дали при търсенето на Вашата половинка ще се спрете на онлайн общуването или ще пожелаете да се включите в нашите събития за Запознанства на живо, не очаквайте любовта, която сте чакали цял живот да Ви споходи още първата седмица или първия месец. Бъдете търпеливи и нещата ще се случат. Сигурна съм, че Вашият Човек Ви чака някъде.

Посветих Сериозни Запознанства на мъжа до мен, мъжа, когото обичам и обожавам - той е моята сбъдната мечта, човекът, който винаги е заставал до мен, не защото така трябва, а защото така иска. Затова и Сериозни Запознанства с Вас като потребители и концепция за създаване на сериозни връзки е толкова важен за мен. С мъжа ми се намерихме именно в интернет, в друг сайт за запознанства. Нещата се получиха от само себе си и въпреки, че бях влезнала само за да си проверя съобщенията, не станах от компютъра 3 часа. Усещането беше уникално, още го помня. Химията се беше случила, оставаше само да се видим. Тъй като и аз, както повечето хора, бях изключително резервирана и не смятах, че нещо, създадено чрез интернет, може да прерасне в реалния живот, се реших на среща чак след 1 седмица. Въпреки, че имах и имам много социални контакти, повечето от тях са във връзка с бизнеса ми и не можех да допусна да смеся служебните и личните отношения. Тогава осъзнах, че именно доста хора срещат моя проблем и поради една или друга причина са сами. Тогава реших да направя Сериозни Запознанства, за да може всеки да намери Човека до себе си, за да благодаря на всички добри сили в живота ми, че имам прекрасен мъж до себе си.

Разказвам всичко това, за да имате повече вяра. Сериозни Запознанства е създаден за Вас. Искрено пожелавам на всеки от Вас да намери своята половинка, независимо дали тук, в друг сайт или директно в реалния живот. Колкото и да сме успели, с чудесни лични и професионални качества, добри, всеотдайни, красиви ..., никой от нас не може без истинска подкрепа, обич, уважение. Човекът е "социално животно", както е казал Маслоу, и има нужда от признание, от съчувствие и опора, от това, че той принадлежи на любимия човек и любимият за него му принадлежи. Може да се заблуждаваме и да лъжем себе си, че сам ми е по-добре, да се впускаме в мимолетни авантюри, които ни взимат повече, отколкото можем да си представим, но истинската връзка между двама партньори няма равна на себе си. Една връзка не е бартерен договор, ти ми даваш и аз ти давам, една истинска връзка е безрезервна отдаденост, безрезервна обич, безрезервна подкрепа.

За участие в събитията Запознанства на живо моля, попълнете формата за записване, която се намира в края на настоящата страница. Тъй като ползваме базата на хотели, участието за събитията за Запознанства на живо е платено. Постарахме се да договорим добри цени, за да може участието да е достъпно за всеки.

Пожелавам Ви да бъдете усмихнати, да бъдете позитивни и никога не се отказвайте да намерите своя Човек, Човекът, за когото си залужава да искате повече от себе си и да ставате все по-добри.

 
Валентина Стоянова
Собственик и главен администратор на Сериозни Запознанства

На събитията Запознанства на живо има както хора, които търсят партньор от съответния град или региона, така и участници от други населени места. След като попълните формата за записване с Вашата възраст и град и предпочитаната възраст и град за Вашия партньор, ние правим предварително групиране на желаещите участници по тези параметри. По този начин се стараем участниците мъже и жени да са равен брой в няколко възрастови групи. Настоящата ни концепцията на Уикенд за необвързани е базирана на опита ни като сайт за запознанства и организираните вече 7 събития Запознанство на живо.

* Хотелът, в който ще се организира събитието, се уточнява след приключване на записванията според броя на участниците.
* Записването не е обвързано с града, от който сте или в който живеете.
* Ако събитието, за което желаете да се включите се провежда в града, в който живеете или там имате близки, при които да отседнете, не можете само да присъствате само на мероприятията и заниманията в хотела, без да бъдете настанени като гост в него (изрично го упоменаваме поради запитванията, които получаваме). Главната цел на събития Запознанства на живо е да Ви свържем помежду Ви и да прекарате един прекрасен уикенд с приятни хора. Но за да можете да се опознаете и да разпознаете някой от участниците като Вашата половинка, Вие трябва да можете да прекарате време заедно. Точно поради този факт през целия период на събитието предвиждаме организирани мероприятия с участниците в базата на хотела и разходки в околността.

Продължителността на събитията Запознанства на живо - Уикенд за необвързани, които организираме е 2 дни - или петък и събота или събота и неделя. От опита ни до момента, смятаме, че тези 2 дни са нито много дълъг, нито много кратък период и всеки може спокойно да прецени с кои от участниците си допада. Не организираме срещи за 1 вечер (по-точно за 2-3 часа, които масово се рекламират), тъй като смятаме, че участниците имат нужда от време и занимания заедно. От опита ни до момента сме установили, че невинаги първоначалното впечатление е вярно.

С оглед на натовареността ни към момента, не предвиждаме нови събития Запознанства на живо до края на 2023 г.  

Таксата за участие в избрано от Вас събитие без значение на локацията и датата за провеждането му е 850 лв.

Таксата включва:
- 2 нощувки в хотел 3***
- 2 закуски на блок маса
- 2 официални вечери
- 2 събития тип запознанства на живо - събитията се организират в залите/ ресторанта/ бара на хотела
- Развлекателна програма - игри и различни забавни мероприятия след вечерята
- Разходки и мероприятия в околността според локацията на хотела.

* Хотелът, в който ще се организира събитието се уточнява след приключване на записванията според броя на участниците. Работим с хотели с добра база, издържан стил и високо ниво на обслужване.

Таксата НЕ включва:
- Обяд
- Допълнителни напитки/ храна по време на обедите и вечерите, извън предвидените
- Разходи и мероприятия от личен характер.

За да се запишете за участие в събитието Уикенд за необвързани, попълнете формата за записване, която се намира на дъното на настоящата страница.
Данните трябва да са попълнени акуратно!
Ако вече сте влезли в акаунта си, част от информацията ще бъде автоматично попълнена с данни от профила Ви – прегледайте тези данни и ги сверете, а при нужда ги променете!
След попълването, натиснете бутона „Запиши се за събитието“. Системата ни автоматично ще изпрати писмо на посочената от Вас електронна поща (за това е важно адресът да е правилен!), което съдържа необходима за записването информация.

Ние ще се свържем с Вас по телефона (също е важно да е правилен!) и ще уточним всички детайли и въпроси, които евентуално имате към нас.
Крайният срок за записване и заплащане на таксата за участие за конкретно събитие Запознанства на живо - Уикенд за необвързани е до 20 дни преди датата на събитието.

Всеки един от Участниците в Събитието има задължението да спазва основни норми на поведение в съответствие със следния Етичен кодекс.
При записване за участие, Участникът заявява, че е запознат с посочените тук етични норми и правила на поведение и че е съгласен да ги спазва по време на цялото Събитие.
Организаторите на събитието са задължени да следят за спазването им и имат пълното право да взимат мерки и да поставят необходимите санкции върху всеки Участник, който ги нарушава.
В случай, че не желаете да се съгласите с една или повече от точките, изброени по-долу, които и да са те, Вие не можете да бъдете Участник в Събитието.

I. ЖЕЛАТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ
1. Социално-приемливо държание:
Събитието, в което ще участвате, е на първо място социално. Очакваме от всеки Участник да се държи с необходимото възпитание, да проявява уважение към останалите Участници, да не извършва действия, които да бъдат повод за смут и притеснение и да зачита човешките права на всеки индивид, с който има контакт в рамките на Събитието.
2. Добронамерено поведение:
От всеки Участник се очаква да направи всичко възможно, за да се избегнат каквито и да е междуличностни конфликти с останалите Участници, както и с Организаторите. Ако все пак възникнат поводи за конфликтни ситуации, Участниците трябва моментално да се консултират с член от екипа на Организаторите и да избягват всякаква лична намеса в конфликти и конфронтации от каквото и да било естество.
3. Тактичност и уважение към личното пространство:
Всеки Участник споделя точно толкова лична информация, колкото сам прецени за уместно. Събеседникът е длъжен да се съобрази с това. Участниците имат пълното право да преустановят всякакъв контакт помежду си – вербален и физически, ако сметнат това за необходимо. В случай, че някой Ви отказва това право и не се съобразява с Вашето желание, незабавно се консултирайте с член от екипа на Организаторите.

II. ПРАВА НА УЧАСТНИЦИТЕ
1. Контрол над информацията
Всеки Участник има правото да споделя толкова лична информация, колкото сметне за удачно. Всеки Участник има правото да не отговаря на въпроси, зададени от събеседниците му, ако не се чувства комфортно да отговори.
2. Контрол над взаимодействията
Всеки Участник има правото на свободен избор дали да започне взаимодействия и общуване с друг Участник. По същият начин, ако единият от двама Участници заяви недвусмислено, че не иска да общува и взаимодейства с друг, или пък че желае взаимодействието да се прекрати, това желание следва да се уважи незабавно.
3. Ниво на участие
Всеки Участник има правото сам да определя нивото си на участие във всеки един момент. Това важи за всяка част от програмата на Събитието. Ако дадено занимание не Ви кара да се чувствате комфортно, Вие имате право да се оттеглите от него, когато пожелаете. Ако желаете да напуснете цялото Събитие, преди то да е приключило, имате това право, но в такъв случай, Организаторите нямат повече задължения към Вас, след като сте се отказали от позицията си на Участник. Също така, Организаторите не могат да Ви възстановят таксата за участие, ако напуснете Събитието преждевременно, тъй като разноските, свързани с Вашето участие са били поети предварително.
4. Лична сигурност
Всеки Участник има правото на неприкосновена лична сигурност и безопасност. Ако някой счита, че личната му сигурност е застрашена, трябва да се консултира с член на Организаторския екип или с представител на хотелския персонал.
Извън рамките на контролираните дейности, грижата за личната безопасност на всеки Участник е на първо място негова собствена отговорност.

III. НЕДОПУСТИМО ПОВЕДЕНИЕ
Внимание!
Тук описаните модели на поведение се считат за абсолютно неприемливи и недопустими. При такова поведение от страна на някой от Участниците, Организаторите имат правото да взимат всякакви, съобразени с конкретната ситуация мерки, чрез които да го спрат. Ако Участникът не преустанови недопустимото поведение незабавно, в краен случай Организаторите имат пълното право да го отстранят от цялото Събитие. При изгонване на Участник, Организаторите нямат повече никакви задължения към изгонения и не възстановяват таксата за участие, предплатена от него.
1. Прояви на директна агресия – физическа или психическа:
Актовете на агресия спрямо който и каквото и да било по време на Събитието са абсолютно неприемливи и не се толерират, независимо дали въпросната агресия е физическа или психологическа, пасивна или активна, целенасочена или хаотична. При тежка проява, извършителят директно се отстранява от Събитието. При по-лека проява, извършителят получава само едно предупреждение и ако това поведение не бъде преустановено, бива отстранен от Събитието при следваща проява.
При опит за клевета и несправедливо обвинение на Участник в директна агресия, извършителят на клеветата бива отстранен.
2. Прояви на дискриминация, сексуален/ психически тормоз:
Не се толерира проявата на какъвто и да е тип дискриминация – независимо дали е полова, расова, възрастова, социална или социално-класова.
При проява на дискриминация, извършителят получава едно предупреждение. При втора проява бива отстранен от Събитието. Ако потърпевшата страна пожелае, тя има законово основание за съд. При опит за клевета и несправедливо обвинение на Участник в дискриминация, извършителят на клеветата бива отстранен.
Сексуалният  тормоз е абсолютно забранен – независимо дали е физически или вербален. Извършителят бива отстранен от Събитието. При опит за клевета и несправедливо обвинение, извършителят на клеветата бива отстранен от Събитието.
3. Злоупотреба с алкохол и/или наркотични вещества и медикаменти по време на Събитието:
Тежката злоупотреба с алкохол и/ или наркотични вещества (нелегални или медикаментозни) би могла да постави на риск личната безопасност и живота, както на злоупотребяващия, така и на всички около него. Всеки Участник, който допусне да достигне до тежка форма на интоксикация, би могъл да бъде изпратен в стаята си, в медицинско заведение или при представители на районното полицейско управление, в чиято юрисдикция се намира хотелът, в който се провежда Събитието.
При прояви на някои от другите видове недопустимо поведение вследствие на интоксикация, ще бъдат взети описаните в околните точки наказателни мерки.
4. Нелегални или криминални действия и поведение:
Организаторите на Събитието са длъжни да докладват всякакви нарушения на закона или криминални актове, които забележат на съответните власти, независимо от естеството на извършените нарушения.
5. Умишлено затрудняване и саботиране на Събитието и неговата организация:
Саботирането на Събитието противоречи на интересите на Участниците и е в техен ущърб, не в ущърб на Организаторите. При такова поведение, извършителят получава едно предупреждение и при следваща проява бива отстранен.
6. Други типове рисково поведение:
Всичко, което нарушава правата на Участниците или компрометира тяхната безопасност по какъвто и да е начин, може да бъде санкционирано от Организаторите, дори и ако технически като модел на поведение не попада в нито една от горните пет точки.

IV. ОТГОВОРНОСТИ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ
1. За какво Организаторите носят отговорност и дават гаранция:
- Успешното протичане на програмата на Събитието.
- Успешното и организирано протичане на срещите тип Запознанства на живо (Спийд Дейтинг).
- Надзор и контрол относно спазването на горепосочените правила.
- Приемане на сигнали от Участниците за нарушението на горепосочените правила.
- Приемане на сигнали от Участниците за всякакви други нередности и проблеми.
2. За какво Организаторите НЯМАТ пряка отговорност и НЕ МОГАТ да дадат гаранция:
Не можем да Ви гарантираме, че със сигурност ще намерите търсения от Вас любовен партньор на Събитието. Въпреки това, моделът Запознанства на живо (Спийд Дейтинг) е водещ метод за запознанства, защото вероятността за успех е много по-висока, отколкото при всички останали системи, които съществуват. Събитията Запознанства на живо - Уикенд за необвързани, които ние от Сериозни Запознанства организираме, Ви дават възможност да се срещнете с голям брой хора за минимално време и за една вечер можете да добиете първоначално впечатление за такъв брой потенциални партньори, за който при нормално ходене по срещи ще ви трябват месеци, понякога – години.
Статистиките в световен мащаб обаче сочат, че хората завързват много други запознанства и социални контакти на един Спийд Дейтинг, освен любовни връзки. Много хора си намират приятели, потенциални съмишленици, или просто познати. Гледайте на събитията Уикенд за необвързани като на място за запознанство и създаване на нови контакти, а не само и единствено за търсене на Вашата половинка. Дори и да не я намерите на това Събитие, пак ще се запознаете с много нови и приятни хора.
Важното, в крайна сметка, е да се забавлявате, да се срещате с хора, а правилният човек неминуемо ще дойде с времето, понеже и той търси Вас.

Форма за записване
За мен  
Име:
Аз съм:
Живея в:
Моята дата на раждане:
e-mail:
Телефон за потвърждение:
В момента съм: необвързан/а разделен/а разведен/а вдовец/вдовица
За партньора  
Възраст на партньора: От: До:
Да е от: