Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

      5

Искам жената до мен, да бъде моята принцеса

Ето я и моята история

Здравейте! Ето я и моята история. " Когато си на 42 г. и си преминал през един разрушен от скандали 16 г.брак, последвал от 5 годишна връзка с мъж, който само те е използвал е доста трудно да повярваш отново в позитивната нагласа на мъжете. Регистрирах се в сайта Сериозни запознанства от чисто любопитство, за да мога да разгледам, защото само регистрацията ми даваше тази възможност. Изискванията, които написах, бяха доста шокиращи, но в тях беше скрит много подтекст, аз знаех, че ако има някой, който търси мен ще разбере написаното. Всичко в описанието ми беше много шеговито и провокативно. Писаха ми десетки мъже, но тях по-скоро ги беше грабнало лицето, не и човека и в разговорите с някои от тях ми направиха много грозно впечатление лъжите зад които се прикриваха, неискреността винаги се усеща. Един ден ми писа мъж и...той беше всичко, което исках и продължава да е. Той беше написал банално и просто в профила си: "Искам жената до мен, да бъде моята принцеса", на някои от Вас това може да се стори наивно и инфантилно, но всеки от нас има правото на своята приказка. Искам да благодаря на екипа на Сериозни запознанства и да им пожелая да напишат още много такива приказки. Анна"

Nai nakraq otkrih moeto momi4e

Namerih q

Samo iskah da blagodarq na vsi4ki koito stoqt zad saita. blagodarq vi. tuk namerih MOETO MOMI4E i ako iskate go ka4ete v saita i da mogat i drugite hora da razberat 4e ako iskat 6te namerqt svoq partnior.

Дани и Емо

Благодарим на Сериозни Запознанства

Благодаря ви Сериозни запознанства.
Благодарение на сайта намерих най-прекрасния мъж на света, с когото не можем вече един без друг. През юли започнахме да си пишем, а през август си разменихме телефоните и след около седмица се видяхме. Той е от София, a аз живея в Копривщица. Вече решихме да живеем заедно и плануваме да се оженим и да имаме свои дечица. Честно казано бях се обезверила, защото съм на 35 и имах неуспешен брак зад себе си и изобщо не смятах, че точно тук ще го намеря. Чувствам се най-обичаната жена.Пожелавам на всички нашето щастие!
Дани и Емо.

      5