Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

      5

Мъж на 55 г.

Не мога да повярвам, че е истина

След толкова фалш във всекидневието ни и след поредица от несбъднати мечти не мога да повярвам, че го намерих.

Казвам се Светлана и въпреки че нито аз нито той сме първа младост се намерхме. Изобщо не очаквах, че човека който винаги съм търсила ще открия точно тук. 

Благодарим на екипа на сайта. Продължавайте все така !!!!!!!!!!!!!!!

Светлана и Петър

Искам жената до мен, да бъде моята принцеса

Ето я и моята история

Здравейте! Ето я и моята история. " Когато си на 42 г. и си преминал през един разрушен от скандали 16 г.брак, последвал от 5 годишна връзка с мъж, който само те е използвал е доста трудно да повярваш отново в позитивната нагласа на мъжете. Регистрирах се в сайта Сериозни запознанства от чисто любопитство, за да мога да разгледам, защото само регистрацията ми даваше тази възможност. Изискванията, които написах, бяха доста шокиращи, но в тях беше скрит много подтекст, аз знаех, че ако има някой, който търси мен ще разбере написаното. Всичко в описанието ми беше много шеговито и провокативно. Писаха ми десетки мъже, но тях по-скоро ги беше грабнало лицето, не и човека и в разговорите с някои от тях ми направиха много грозно впечатление лъжите зад които се прикриваха, неискреността винаги се усеща. Един ден ми писа мъж и...той беше всичко, което исках и продължава да е. Той беше написал банално и просто в профила си: "Искам жената до мен, да бъде моята принцеса", на някои от Вас това може да се стори наивно и инфантилно, но всеки от нас има правото на своята приказка. Искам да благодаря на екипа на Сериозни запознанства и да им пожелая да напишат още много такива приказки. Анна"

Nai nakraq otkrih moeto momi4e

Namerih q

Samo iskah da blagodarq na vsi4ki koito stoqt zad saita. blagodarq vi. tuk namerih MOETO MOMI4E i ako iskate go ka4ete v saita i da mogat i drugite hora da razberat 4e ako iskat 6te namerqt svoq partnior.

Дани и Емо

Благодарим на Сериозни Запознанства

Благодаря ви Сериозни запознанства.
Благодарение на сайта намерих най-прекрасния мъж на света, с когото не можем вече един без друг. През юли започнахме да си пишем, а през август си разменихме телефоните и след около седмица се видяхме. Той е от София, a аз живея в Копривщица. Вече решихме да живеем заедно и плануваме да се оженим и да имаме свои дечица. Честно казано бях се обезверила, защото съм на 35 и имах неуспешен брак зад себе си и изобщо не смятах, че точно тук ще го намеря. Чувствам се най-обичаната жена.Пожелавам на всички нашето щастие!
Дани и Емо.

      5