Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

     4   

от София

П.

Благодаря много, че ви има! Чрез сайта открих не само човекът, който все съм търсил, но открих и приятели. Това е съкровище. Може би богатства. Състояния.

Ясен

Поздравявам Ви за умело и градивно-създадения сайт!

Благодаря Ви много!
Сайтът Ви е много хубав, с реални профили.
В този сайт срещнах момичето, заради което пожелах да се запиша.

В тази връзка искам да Ви поздравя за умело и градивно създаденият сайт!
С най-добри пожелания!

Ясен Божилов

Ирена и Ростислав

Аз получих своя шанс в Сериозни Запознанства!

Ирена и Ростислав
Любовта и надеждата се върнаха в живота ми!
 
Искам да ви разкажа как успях да открия любовта и надеждата отново. Смятах, че те са загубена кауза и никога няма да бъда наистина щастлива - разочарованията бяха толкова много. Да срещнеш искрен и истински човек никак не е лесно в нашия лицемерен свят, иска се и кураж, за да се отдадеш безрезервно на любовта, но най-важно си остава разбира се, да имаш шанса да я срещнеш изобщо. Аз получих своя шанс в Сериозни запознанства. Тук размених първите няколко думи с мъжа, когото сега смело наричам "любовта на живота ми". Ростислав и аз искаме да благодарим за този шанс, който ни събра и върна трепета в сърцата ни отново. Сега наистина всичко е любов и искам да споделя щастието си с всички, които се съмняват и падат духом в самотата си и да им кажа, че шансът е съвсем наблизо!

Вероника и Мартин

Благодаря Ви, че Ви има!

Здравейте, екип на Сериозни запознанства!
Много съм щастлива, че благодарение на Вас съществува този прекрасен сайт, в който срещнах своята голяма любов - Мартин! Благодаря Ви! Сега с Мартин имаме красива, романтична и сериозна връзка. Той е моята сбъдната мечта!
Искам да пожелая на всички хора, регистрирали се в сайта, да срещнат тук своята половинка и да бъдат много щастливи, както ние с Мартин!
На Вас, екипа на Сериозни запознанства, желая много здраве, щастие, любов и успехи!
С благодарност, Вероника

Мъж на 55 г.

Не мога да повярвам, че е истина

След толкова фалш във всекидневието ни и след поредица от несбъднати мечти не мога да повярвам, че го намерих.

Казвам се Светлана и въпреки че нито аз нито той сме първа младост се намерхме. Изобщо не очаквах, че човека който винаги съм търсила ще открия точно тук. 

Благодарим на екипа на сайта. Продължавайте все така !!!!!!!!!!!!!!!

Светлана и Петър

     4