Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

   2     

M.G.

Сърдечни благодарности!

Здравейте!

Бих искал да деактивиране (премахна) профила си в вашият сайт, защото вече срещнах жената,с която живеем от 1 година заедно!
Сърдечни благодарности!

Р.

Благодарение на Вашия сайт срещнах човека, който мислех, че никога няма да срещна

Благодарение на Вашия сайт срещнах човека, който мислех, че никога няма да срещна. Регистрирах се на 26.03.2017 г., а на 27.03. ми писа Иван. Имаше и други мъже от сайта, с които си писах, но с него беше различно. От самото начало усетихме интерес един към друг. Имахме чувството, че се познаваме от години. На третия ден излязохме от сайта. Въпреки, че той е в чужбина, а аз в България ние сме постоянно заедно чрез Интернет. Той си идва в България, аз бях при него и вече плануваме да заживеем заедно.
Щастливи сме и Ви благодарим, че направихте мечтите ни реалност.
Продължавайте така и правете хората щастливи!

Жената която сякаш е създадена за мен

Пиша ви, за да изкажа своята благодарност

Здравейте всички които стоите зад този прекрасен сайт. Пиша ви, за да изкажа своята благодарност. Четях щастливите истории, които се публикуват и мислех, че може би е рекламен трик и почти се бях отказал от своето търсене. Но се появи ТЯ, жената, която преобърна целият ми живот, жената която сякаш е създадена за мен.... допълва ме във всичко, разбира ме и ме подкрепя. Днес вече сме женени, а от скоро и щасиви родители на едно прекрасно създание. Вие сбъдвате мечти..... прекрасни сте. Продължавайте да го правите. На всички, които губят надежда искам да кажа - Той/ Тя е там и също ви търси. Не се отказвайте.

Продължавайте в същия дух да поддържате този единствен по рода си сайт за запознанства

Запознах се със страхотна жена

Здравейте, Екип на сайта Сериозни запознанства! Реших да Ви пиша това писмо, защото мисля, че се запознах със страхотна жена на моята възраст!
След като си разменихме съобщения чрез Вашият сайт, ние се видяхме и на живо и се харесахме! Пиша Ви това писмо, защото намеренията ми към въпросната жена са напълно сериозни, както и нейните към мен!
Много се радвам, че се срещнахме чрез Вашия сайт. Благодаря Ви, че Ви има и безкрайни благодарности! Продължавайте в същия дух да поддържате този единствен по рода си сайт за запознанства, защото той е много различен и наистина има сериозни хора тук!
Няма друг такъв сайт като Вашият!
Едно голямо "БЛАГОДАРЯ"

В. от Бургас

открих човека който дълго търсих

Пожелавам Ви много успехи и повече щастливи потребители които да открият чрез Вас любовта

Искам да изкажа благодарността си към този сайт, защото чрез него открих човека който дълго търсих.
Ако трябва да съм честна, бях доста скептична към сайтовете за запознанства. В интернет има всякакви хора, често повечето от тях играят роли или само търсят забавление. Но както вече написах "има всякакви хора"... смятам че именно в дигиталното пространство човек не е ограничен от време и пространство и има по-голямата възможност да открие "правилния човек".  Важното е да не се отказва.
Преди повече от година и аз исках да срещна човека до мен, създадох профил във Вашия сайт и сега съм много щастлива, защото намерих човека който ми дава обичта и вниманието от които имах нужда. Искрено Ви благодаря и пожелавам на всички да успеят да срещнат половинката за тях.

   2