Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

    3    

Благодаря още веднъж за това, че Ви има

Вие сте страхотни!

Уважаем екип на serioznizapoznanstva.com, Желая да изразя своето щастие, защото аз срещнах най-прекрасната жена на света за мен точно тук. Желая също така да Ви БЛАГОДАРЯ, да, думата е написана правилно с главни букви. Благодаря на целия екип и на всички, които стоят зад идеята и support-а на този страхотен сайт, благодаря Ви искрено. Продължавайте напред и се гордейте, защото Вие спомагате за това хората да бъдат щастливи, а по-благородна постъпка няма. 

Благодарение на вас намерих моята половинка

от П. П.

Здравейте.Искам да ви благодаря,че ви има.Благодарение на вас намерих жената която търсих и съвсем скоро ще сключваме брак.Писах на доста жени но някои не ми отговаряха въобще,и ми беше чудно защо са тука,някои ми отговаряха но до някъде или имаха големи претенции.Преди да намеря жената за която,ще се женя си писах със една друга дама почти три месеца,но тя реши да се върне при бившия си приятел,и не можахме да се видим.Но сега съм безкрайно щастлив,че благодарение на вас намерих човека който съм търсил винаги.

Още един път ви благодаря много.

Х. Д.

Благодарност и признателност за направеното от вас, за добре реализираната идея да помагате на хора, които търсят или са готови за нови стъпки в живота си, за нови искрени запознанства и сериозни връзки

Скъпи приятели, искам да отправя благодарност и признателност за усилията и добрата реализация на целия ви екип в съществуването на този сайт, във възможностите които предлагате за нас търсещите близки хора и нови връзки. Аз не зная дали намерих чрез вас половинката си, но успях да се докосна до същинската идея за сближаване и споделяне и съм изключително доволна, че получих този шанс с ваша помощ.
Желая ви здраве, успех и много споделено щастие от вашите участници.

Р.

В този сайт се запознах с жената, която обикнах истински

Здравейте!
Благодарение на сайта Ви намерих жената, която винаги съм търсил, вече нямам нужда от този профил и поради тази причина, желая той да бъде изтрит. В този сайт се запознах с жената, която обикнах истински и в която видях всичко това, което съм търсил - обич, приятелство и уважение. С нея се чувстваме като едно цяло, отскоро живеем заедно и се чувстваме много щастливи! Благодаря Ви за предоставената възможност. Пожелавам успех на сайта! Поздрави!

Човека, с когото бих прекарала живота си !

Здравейте,
Пиша Ви с молбата да изтриете профила ми във Вашия сайт, тъй като благодарение на него срещнах човека, с когото бих прекарала живота си и нямам нужда вече от профила. Благодаря Ви!

    3