Щастливите истории нa Сериозни Запознанства

    3   

Човека, с когото бих прекарала живота си !

Здравейте,
Пиша Ви с молбата да изтриете профила ми във Вашия сайт, тъй като благодарение на него срещнах човека, с когото бих прекарала живота си и нямам нужда вече от профила. Благодаря Ви!

Тук срещнах своята голяма любов

от София

Здравейте, екип на Сериозни запознанства! Много съм щастлива, че благодарение на Вас съществува този прекрасен сайт, в който срещнах своята голяма любов!

от София

П.

Благодаря много, че ви има! Чрез сайта открих не само човекът, който все съм търсил, но открих и приятели. Това е съкровище. Може би богатства. Състояния.

Ясен

Поздравявам Ви за умело и градивно-създадения сайт!

Благодаря Ви много!
Сайтът Ви е много хубав, с реални профили.
В този сайт срещнах момичето, заради което пожелах да се запиша.

В тази връзка искам да Ви поздравя за умело и градивно създаденият сайт!
С най-добри пожелания!

Ясен Божилов

Ирена и Ростислав

Аз получих своя шанс в Сериозни Запознанства!

Ирена и Ростислав
Любовта и надеждата се върнаха в живота ми!
 
Искам да ви разкажа как успях да открия любовта и надеждата отново. Смятах, че те са загубена кауза и никога няма да бъда наистина щастлива - разочарованията бяха толкова много. Да срещнеш искрен и истински човек никак не е лесно в нашия лицемерен свят, иска се и кураж, за да се отдадеш безрезервно на любовта, но най-важно си остава разбира се, да имаш шанса да я срещнеш изобщо. Аз получих своя шанс в Сериозни запознанства. Тук размених първите няколко думи с мъжа, когото сега смело наричам "любовта на живота ми". Ростислав и аз искаме да благодарим за този шанс, който ни събра и върна трепета в сърцата ни отново. Сега наистина всичко е любов и искам да споделя щастието си с всички, които се съмняват и падат духом в самотата си и да им кажа, че шансът е съвсем наблизо!

    3