реален

Стоян Стоянов

Ямбол
51 години

За да пишете на потребителя или да разгледате подробно профила трябва да се регистрирате или да влезете в сайта със своето потребителско име и парола.
За мен

 • Мъж, който търси жена
 • Търся:
  Сериозна връзка
  Брак
 • Семейно положение: необвързан/а
 • Очи: Пъстри
 • Коса: кестенява
 • Тяло: атлетично
 • Ръст: 160 - 170 см
 • Харесва ми:
  Всичко онова, което е "причина" човек да е щастлив. И във връзка с това бих добавил, че всеки има ПРАВО на щастие, и ЗАДЪЛЖЕНИЕ да се възползва от него (ПРАВОТО) по всяко време (или от време на време)(Както си реши :))) ). Затова, Хора-а-а!!! да бъдем ЧОВЕЦИ, и това да е една от основните "причини", заради която да сме още по-щастливи, и по-важното, да допринесем другите около нас да са (по-)щастливи!!! ( малко уточнение: под "...всеки..." имам предвид всеки ДобронамереН, а за останалите - Лошооткритите ... :))), или друго яче казано - Недобронамерените, за тях не си заслужава и да се замисляме. )
  А сега да разберем на кого му харесва това "парче" от YouTube:
  1. Arjun - Tum Hi Ho (You Got It Bad Remix) feat. Rekha Sawhney (
  https://youtu.be/-JxmOPtjlJE )
  или
  2. Rahat Fateh Ali Khan - Zaroori Tha ( https://youtu.be/6-n_szx2XRE )
  или
  3. LP - Scarborough fair ( https://youtu.be/QcNKas73zrA )
  или
  4. Celine Dion - Ashes ( https://youtu.be/1eFupkM30r8 )
  или
  5. Bonfire - You Make Me Feel ( https://youtu.be/R4id7iOkom8 )
  или
  6. Axel Rudi Pell - Don't Say Goodbye ( https://youtu.be/8JWMS1A9bQM )
  или
  7. Cinderella - Don't Know What You Got ( Till It's Gone ) (
  https://youtu.be/i28UEoLXVFQ )
  или
  8. Nikos Vertis - Thelo na me nioseis ( https://youtu.be/-5pDGH9ktNo )
  или
  9. Таня Мутафова - Птица бяла ( https://youtu.be/iBBA1Wp4p5g )
  или
  10. Борис Машалов - Заблеяло ми е агънце ( https://youtu.be/8g4D6rL0Q5M )

  ( И ако на някой му хареса някоя от песните, да се счита за поздравен с нея! Приятно слушане ( и гледане )! )
  И една молба, да направим престоят ни в сайта приятен и забавен до колкото се може! :))) И тук трябва да поясня, че не съм в сайта с цел забавление и "убиване" на време, както навярно някои ще си помислят! Напротив, дори често ме "натоварва", а защо ли, по-долу в полето "Не ми допада:", съм споменал някои неща.
  Харесва ми да НЕ ХАРЕСВАМ ЦигаритЕ и АлкохолА (особенно "твърдия"). Взаимно не се понасяме (нито аз него, нито той мене), и затова няма смисъл да се мъчиме. Е добре де, от половин до една "чашка" (макс.) бира или вино си позволявам (по някога).
  А какво обичам ли, ами много неща. По-конкретно ли? Ами например обичам: "киФли", баници, погачи и всякакви други "тестени изделия" ( но когато са домашни или "БиО...") и бахура ( но пак домашен, или "БиО...", и то с чесън, но и той ( чесъна ) да е пак домашен или "БиО...") . :)))))
  И за да няма недоразумения и излишни въпроси да отбележа, че БебешокА от черно-бялата снимка (но не тази с "кученцето") от "Галерия"-та ми съм аз. Не съм "същият", но все пак съм аз (на има-няма годинка). :))))) (Е-ееех!!!как си летят годинките.) :(((((
 • Не ми допада:
  Не само, че не ми допада ами бих казал, че мразя всичко, което наранява човек и му причинява болка в буквален и преносен смисъл на думата. ( При мен същото важи и за животните ( в буквален смисъл разбира се ), и то е следствие на това, че зачитам и уважавам всяка форма на живот, с изключение на ПАРАЗИТНАТА ( и при животните, и особенно при хората!)).
  Не ми допада, не ми харесва ( е меко казано ), че и тук в този сайт има измамници, подвизаващи се под фалшиви профили и снимки, кроящи подлите си планове. От "далече" си личите! Бързо "изгряващи" и също толкова бързо "залязващи" "ЗВЕЗДИ" ( макар и на различна възраст ), и след това отново "изгрели", но вече под други "ВПЕЧАТЛЯВАЩИ" фалшиви имена, псевдоними или "кодирани" думи! И добре, че технологиите (компютрите, смарт-фоните и др.) не предаваха и мирис, че щяхте да ОСМЪРДИТЕ сайтовете (включително и този), които сте окупирали! А по-наглите и (в) порно сайтове и чатове си (се) лансират. А чужденците си личите по Google-преводача, който ползвате! Но и едните, и другите: Жалка "КАРТИНКА" сте! Гледаш, "Ябълката" лъскава, но от вътре ГНИЛА и ЧЕРВИВА!!! Така, че по-далече от мен ( профила ми ), за да си спестим взаимно не времето, не парите, а ядовете! ОСОБЕННО Вашите!!! ( Хайде сега някой да каже, че не съм бил ЗАГРИЖЕН за ... другите ! ) :)))))
  Не ми допада това, че има профили без снимки и/или с една единствена снимка ( аватарната ), на която са се снимали в далечен план, на тъмен, на прекалено осветен фон ( лицето е затъмнено, осветено, замъглено, със сл. очила като "витрини" и т.н. ), и др. Колко "удобно"! А всички претендирате и "плачете" за сериозност, коректност, а някои използват думи като СЪВЕСТ и ЕМПАТИЯ. Те не важат ли и за Вас? Или са просто думички, които използвате като "стръв", на която да "кълве" "РИБАТА". ВИЕ ЗА ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ ЛИ ИМАТЕ (СМЯТАТЕ) ОСТАНАЛИТЕ?
  И още нещо: О, ти "......." българино, що се срамиш, от хубавата ни КИРИЛИЦА, и имената си на Латиница си изписал, или от тях ( имената си ) те е срам, че всевъзможни ТЪПОТИИ на тяхно място си написал? Нима така сте по-интересни или "по-оригинални"?
  Ако сте сериозни, правете нещата както трябва! Толкова ли е сложно?
  А към ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ дами (така де, щом търсят партньорът им да е и "...,интелигентен,..." се предполага, че и те са такива ( но не винаги )), да бяхте споменали около колко да "клони" IQ-то му, че да можем с "колегите" по-лесно ( правилно ) да се "ориентираме", а не да се "навираме" между "шамарите"!!! Търсите "... интелигентен ..." за да Ви лъже "интелигентно", а Вие да му "вярвате" "интелигентно". И така всички да са "интелигентно-доволни", и с "приспана" съвест (ако въобще я има някой).
  Като Ви чете написаното в профилите, човек ще си помисли, че цялата "ИНТЕЛИГЕНЦИЯ" на България е тук (в сайта). Та чак да се зачуди човек, какво прави "тя" в сайт за сериозни НАИВНИЦИ (от ж. и м. род)?
  Всеки търси "... , КРАСИВ , ..." , "... , УМЕН , ..." , "... , ИНТЕЛИГЕНТЕН , ..." , и т.н. . А какво да правим ние "ГРОЗНИТЕ" , "ГЛУПАВИТЕ" , "НЕИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" , и т.н. ??? (питам Ви аз.)
  От живота нищо не искам, но "той" ("живота") взе нещо много да ИЗИСКВА!?!?
  А сега един въпрос към ВСИЧКИ ВИ, на който навярно няма да ми отговори НИКОЙ, но аз да го задам: Кое е първото и с особенна важност "нещо", което трябва да направите след като се регистрирате в сайта? То е всъщност със самата регистрация, но както и да е. Хайде да Ви "видя" сега (най-вече интелигентните)!!!

За партньора

 • Възраст: Без значение
 • Град: Не е посочен
 • Очи: Без значение
 • Коса: Без значение
 • Тяло: Без значение
 • Ръст: Без значение
 • Моите очаквания за човека, който търся:
  Да е с КРАСИВ разУМ и силно развито най-вече чувство за справедливост, и да ги проявява толкова често, колкото и когато трябва!
  Ако желаем светът ни да е по-добър, то трябва да започнем първо от себе си. Но първо трябва да сме себеосъзнати за да го осъзнаем. И да сме с БУДНА съвест, а не с АМПУТИРАНА такава, както е при много от Вас тук в сайта (ТЕ си знаят кои, най-вече сред профилите с "БЕЛИТЕ" силуети (и по-точно профилите с постоянно белите силуети), надхвърлили ОТДАВНА срока (даден от адм-те на сайта) за качване на СВОЯ снимка). Точно така, правилно сте прочели - "БЕЛИТЕ" силуети, защото сега в сайта "МОДНАТА" тенденция (за ИЗМАМНИЦИТЕ от м. и ж. род) явно е именно да се регистрираш като бял силует, понеже отмина времето на снимките с "ВЪРВЕЖНИТЕ" К.рви, на които "кълвяха", а може би и сигурно още го правят НАИВНИЦИТЕ (от м. род) в полето "Жени", и на снимките с "КРАСАВЦИТЕ", на които се "хващаха" и навярно още се "хващат" НАИВНИЦИТЕ (от ж. род) в полето "Мъже". Това си е самата истина и както гласи поговорката: "Криво да седим, право да си приказваме!".
  И след това да "искаме" (изискваме) каквото и да било от останалите!
  :))))) ПОРШЕ-то и ЛАМБОРГИНИ-то не си ги давам, МЕРЦЕДЕС-а може!!! ( Така, че от сега да сме си наясно, кой с какво, кога и къде ще си "играе"! )
  Надявам се да ползва ( с подходящо-удобна спортна екипировка ), но и да подържа ( здрав и ) чист (от финни-прахови частици ) и подреден ( като аптека ) домашния ни ( и пълен с "БиО"-разнообразие, но без COVID-19 ) фитнес ( салон за гости ). :)))))
  Търся аз ли, търся! Търся мой(я)та "Баба Яга", но не оная с Моп-а, а с(ъс) метлата. И като я аз намеря, "яхнали" метлата ние двама, да отпрашим с "мръсна" газ към "ХОРИЗОНТА" на "Д'живота"! :)))))
  Очаквам за нея аз да съм "олицетворение" на това, което е очаквала и този, който през времето е чакала. Като за начало да има проява на взаимен интерес ( но не материален ) един към друг: да ме привлече ( и аз нея ) с естественото си излъчване ( за мен излъчване и външна красота са две различни понятия ) и ако решиМ да се запознаеМ и след време опознаеМ, да ме задържи с душевната си красота, и благия си характер ( Ако ги има разбира се, ако ли не, "...SORRY ! " и "Момчето си отива" - бг. игрален филм. Това е вариант 1, а е възможен и вариант 2: "...SORRY ! " и "Момичето си отива" - БъдеЩ бг. игрален филм. Всичко е възможно, нали така? А така! ). И освен това, да е ЧОВЕК с достатъчно добродетели, каквито всеки от нас трябва да притежава и възпитава "у" себе си.
  Надявам се слабо да се интересува от това къде, в какво, и с кого живея, а силно да се вълнува от отношението и уважението ми към нея (близките ѝ, и т.н.).
  Моля дами на възраст над моята да не ми пишат, защото няма да отговарям, колкото и невъзпитано да е от моя страна, за което се извинявам предварително! Ама като се замисля, кой съм аз (и като имам на предвид, и колко съм глупав), че да Ви казвам какво да правите?
  И за малко да забравя, и да е съгласна през свободното ни време през лятото, и да се препичаме на шезлонга край басейна ( пълен със "златни" рибКи и крастави жабКи ), а през зимата да се излягаме върху тигровата кожа пред камината ( електрическата, с изгорелите реотани ), а край нас да "щъкат" ( пълзят,обикалят ) малките ни дечица. :))))) (това за "...дечица(та)..." е сериозно.)
  И отново за да няма недоразумения и излишни въпроси, тъй като съм пропуснал да спомена (за което се извинявам), че ПОРШЕ-то, ЛАМБОРГИНИ-то и МЕРЦЕДЕС-а са част от колекцията ми с дист-нни управления, с която не можах да се разделя през годините, понеже все не намирам достатъчно убедителна причина да го сторя. :)))))
  Може да е "палава лудетина", но в добрия смисъл на думата, а не някоя като тези от видеоклипа ( https://youtu.be/wsrvmNtWU4E ) на METALLICA - Whiskey In The Jar (Official Music Video), от която след като се запознаем и опознаем, да бягам по улицата крещейки "Някой да ме спаси!", както пеят във видеоклипа си ( https://youtu.be/LUkqBRC1zUA ) CINDERELLA - Somebody Save me ( Някой да ме спаси! ). :)))))
  Ами това е в общи линии, че доста "материал" за размисъл се набра, да не вземе някой да се "претовари". :))))) И МНОГО се надявам всеки (като под "...всеки..." имам предвид този (тази), който си е направил труда да "отвори", разгледа и прочете профила ми от край до край, за което им благодаря за проявения интерес/внимание, за отделеното време и търпение!) ПРАВИЛНО да е схванал всичко НАПИСАНО и НАПРАВЕНО от ТОЗИ профил (моят)!!! И ако някой се е засегнал или обидил, си е само и единствено за негова "сметка", защото когато се засегнем или обидим, че даже и РАЗСЪРДИМ (защото има и такива), не винаги означава, че сме ПРАВИ. Нали така? ( Браво! на тези, които са ме разбрали! А тези, които не са или НЕ ИСКАТ, пак си е за тяхна "сметка"! ) И да се знае, че не (в) товá ( да засегна или обидя някого ) е билá целтá ми, ни най-малко!!! И пак като се замисля, ама този път така "по-надълбóко", КОЙ съм аз ( по дяволите, пък и в предвид колко съм глупав ), че да Ви казвам пък и на който и да е билó, какво да прави(те), че даже и да чувства(те)? Живота си е Ваш и правéте каквото щéте, само гледайте да е ДОБРО (и от сърце), и тогава "хич" не се щадéте и скъпéте! Защото, там някъде има НЯКОЙ, който се нуждае именно от него ( от доброто, или от сърцето, а може и от двете ), пък колкото и малко да е ТО ( и доброто, и сърцето ). А ако ли не, "АМА ХИЧ" не се мъчéте!
  И като стана въпрос за нужда от сърце, съвсем нямам предвид сърдечната трансплантация! Нали, да е ясно! Знам, че сте ДОСЕТЛИВИ (да не използвам друга-та дума - "инт-ни", че ще стане вече банално използването ѝ), но за всеки случай за да няма неразбрали, го "уточнявам". :)))))
  А що се отнася до хората, които наистина се нуждаят от трансплантиране, дано имат късмета и възможността да го получат (сърцето) и да са отново здрави!
  Желая Ви успех и късмет на всички добронамерени хора в този сайт при търсенето, и намирането на своята половинка!!! И очаквайте, и ОЧАКВАНОТО, и още повече НЕОЧАКВАНОТО ( срещу, което никой не е застрахован )!!!
  !!!!!! И ПОМНÉТЕ И ВИНАГИ "ЕДНО НА УМ" СИ ИМАЙТЕ!!!!!! ( добронамерените ), че като пише там горе до човечето със зелената отметка "реален", че и снимка ( една единствена или повече ) да има, това не означава, че "зад" профила ( не всички имам в предвид, разбира се ) "не стои(ят)" някой(и) болен(ни) мозък(ци)! ВНИМАВАЙТЕ и то МНОГО, ( и особенно с профилите, в които има думата "ЧУЖБИНА" или Ви предлагат при "тях" в "чужбина" да заминете, че и да "заживеете" ), за да не съжалявате и за да не попаднете във "водовъртежа" или "мъртвото вълнение" на УЖАСА, от който понякога ( но за жалост и все по-често ) и не може да се излезе!!!
  ( Е да, "Може!", ще каже някой "ОптимисТ", но всеки се досеща как. )
  С това и "смятам" да приключвам, че попрекалих май "малко" ( ще кажат може би Админи-те на сайта ) и ако е такá, извинявам им се за товá.
  И сегá наистина като за последно, и няма вече обещавам ( ама за сегá ), нещо хубаво, което някой някога е казáл ( или написáл ), и е за тези ( реалните, а не фалшивите ), и най-вече натъжени, намръщени или гледащи с безразличие от снимките си "профили" ( все пак по собствено желание сме се регистрирали в сайта, а не насила ( но знае ли човек , нищо чудно ако има и такива . За жалост, в днешния ни "ш...н" свят всичко от лошо "естество" е възможно ), и затова макар и лека, но ведра усмивка ще е по-добре да "грее" на лицето Ви! Никой в нищо няма да Ви упрекне ако го сторите). И така:
  "Една усмивка не струва нищо, а прави много! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен."

  Бъдете здрави! Бъдете мъдри! Бъдете справедливи!

  (... to be continued...) , (... но от Нас и Вас зависи как!)